Oficiální emaily ZO@vcelarství (animato)

25.11.2013 20:55

Jak jistě všichni víte, tak před zhruba 2 roky zřídil ČSV všem svým organizačním jednotkám oficiální mailové schránky s tím, že postupně se na tyto maily přesune převážná část komunikace mezi vedením CSV  a jednotlivými OO a ZO. V příloze včelařství 11/2013 bylo opět vysvětleno jak s těmito maily pracovat. 

Bohužel stále je řada ZO, které tyto mailové schránky nevyužívá a dostává se tak pozdě nebo vůbec k informacím, které jsou šířeny tímto informačním kanálem.

Chci vás požádat ať nám každá ZO v okrese Bruntál pošle zprávu o tom jestli tento mail využívá či nikoli. Zprávu zašlete  buď na email: oobruntal@vcelarstvi.cz   nebo martin.pospisil69@seznam.cz

Pokud se vám z nějakého důvodu nepodařilo tento oficiální mail zprovoznit, tak jsem schopen vám s tím pomoci. 

Dále je tam možnost (pokud by jste nechtěli se stále přihlašovat na tento oficiální mail)  nastavit emailovou schránku tak, že vám budou zprávy,které tam přijdou automaticky přeposílány na vaše soukromé emailové schránky, které stabilně využíváte. Tím by odpadla nutnost přihlašování se do oficiálního emailu a vy byjste měli přesto přísun informací z něj. Je možnost tyto zprávy přeposílat i na více adres tedy např, jednateli,předsedovi,pokladníkovi atd.

Pokud má o toto některá ZO zájem a neumí si to sami nastavit, tak jim s tím mohu pomoci.

 

Pevně věřím, že od nového roku 2014 budou všechny ZO v našem bruntálském okrese mít aktivní příjem zpráv z oficiálních mailů, a že tak budeme připraveni na dobu kdy se veškerá komunikace se svazem bude odehrávat jen na poli emailových zpráv.

Pospíšil Martin - jednatel ZO Bruntál